FAQ

Relaxare și înfrumusețare

La fiecare procedură vei primi sfaturi profesionale de îngrijire la domiciliu de la personalul nostru calificat pentru a prelungi efectele benefice ale tratamentelor.
  • 3 locații
  • Produse de îngrijire top
  • 22 ani de experiență
  • 30 de profesioniști la dispoziția ta

O programare se poate face online în aplicația AiLiber, la numărul de telefon 0755 570 523 sau la salon.

O programare se poate anula înainte cu cel puțin 24 ore.
Pentru următoarea programare se va plăti un avans in prealabil.
Poți plăti cash sau card.
Programul normal al salonului este între 9 și 8pm iar sâmbătă între 9 si 14, însă în sezonul evenimentelor adaptam orarul in funcție de programări.
Recomandarea noastră este ca pentru rezervarea locurilor între orele 5 si 8 sa solicitați programarea cu cateva luni înainte. Însă, se întâmpla sa gasiti locuri disponibile si cu câteva săptămâni sau zile înainte. In orice caz, daca in momentul solicitării programării, locurile sunt ocupate in data dorita, suntem deschiși sa va anunțam in cazul eliberării unui loc.
Pentru acest serviciu orele cele mai solicitate sunt 4-8 pm. Dacă doriți sa ocupati un loc între aceste ore, recomandarea noastră este sa solicitati programarea inainte cu câteva săptămâni inainte. Se întâmpla sa găsiți locuri disponibile si cu câteva zile inainte. Dacă in momentul solicitării programării locurile sunt ocupate in data dorita, suntem deschiși sa va anunțam in cazul eliberării unui loc.
În general oferim clienților reduceri personalizate pentru a-i încuraja sa încerce serviciile noastre si pentru a sti dacă acestea le sunt potrivite. Întreabă-ne de reducerea pentru tine!
În funcție de lungimea si desimea parului si tehnica aplicată durata unui Balayage poate dura între 4 si 7 ore.
Recomandarea noastră pentru ridicarea șuvițelor este la 6 luni, însă împrospătarea culorii șuvițelor (nuanțarea) se face în funcție de decolorarea nuanței dorite a parului.
Epilarea laser este o procedura non-invaziva prin care se utilizeaza un fascicul de lumina pentru a distruge foliculii de par și a reduce cresterea ulterioare a parului.
Zonele cele mai frecvent tratate cu epilarea laser în cazul femeilor sunt zona axilelor, zona inghinală, zona gambelor, zona bratelor, iar în cazul bărbaților spate și piept.
Numarul de ședințe necesare depinde de mai mulți factori, inclusiv culoarea pielii și a parului, densitatea părului și zona tratată. În general se recomandă între 6 și 8 ședințe pentru a vedea rezultate optime.
Sensibilitatea la durere variază de la persoană la persoană însă majoritatea clientelor o consideră tolerabilă sau inexistentă.
Efectele secundare ale epilării laser pot include roșeață, umflaturi sau mâncărime temporara a pielii, sensibilitate la soare, iritații ale pielii și in rare cazuri decolorarea pielii. Este important sa urmați Instrucțiunile specialistului dumneavoastra și sa evitați expunerea prelungita la soare înainte și după procedura.
Epilarea cu laser poate fi contraindicata pentru persoanele cu anumite afectiuni medicale, inclusiv cancer de piele, herpes activ sau Infecții ale pielii. De asemenea in cazul administrării unor tratamente medicamentoase, specialistul dumneavoastra trebuie sa fie bine informat despre tratamentul administrat. Persoanele cu pielea închisă sau parul blond sau alb, necesita precauții suplimentare.
Înainte de tratamentul de epilare cu laser este important sa opriți epilarea prin orice metoda de smulgere a parului pe zona pe care urmează a o trata, cu cel puțin 3-4 săptămâni înainte. Dacă doriți sa epilati aceasta zona, o puteți epila in acest timp cu aparatul de ras, cât și pe parcursul întregului tratament de epilare laser. Înaintea ședinței cu 1 zi, epilati zona cu aparatul de ras (aprox. 24h inainte), lăsând o mică porțiune de par nerasă, in cazul mai multor zone, pe fiecare zona, pentru a vedea textura și culoarea firului de par. Este important sa epilati zona cu aparatul de ras înainte cu o zi și nu in ziua sedintei, pentru a reduce riscul iritatiilor. Este important ca parul sa fie ras in timpul ședinței pentru a conduce caldura luminii laser la rădăcina firului de par și nu in piele. Nu va expuneti prelungit la soare sau solar înainte cu cel puțin 2 săptămâni. Este important acest lucru pentru ca pielea sa nu fie sensibilizata de razele uv înaintea ședinței. De asemenea cu cât contrastul dintre piele și par este mai mare cu atât ședința are rezultate optime. In cazul administrării tratamentelor medicamentoase, in funcție de tratamentul administrat (inclus paracetamol, nurofen, antiinflamatoare s.a) ședința poate sa nu se efectueze. Din acest motiv, informați centrul despre acest aspect, cât de repede, inainte de a va prezenta la ședința. Pentru intrebari suplimentare va încurajam sa ne contactați pentru a discuta cu unul din specialistii noștri in epilarea laser.
Regula de 24h Această regulă este pusă în practică de fiecare clientă după procedura de laminare – nu le udăm, nu facem saună sau solar. În timpul acesta procesul de curbură este definitivat, se închide/sigilează cuticula firelor de păr astfel încât umezeala să nu mai aibă acces în acest strat și să influențeze modificarea curburii.

* Pentru cine își dorește să obțină acel efect de curbură, volum și hidratare;
* Pentru firele de păr deteriorate în urma procedurilor de aplicare extensii de gene eșuate;
* Pentru firele de păr ce cresc cu direcția în jos sau drepte;
* Pentru firele de păr neascultătoare – gene și sprâncene crețe, dezordonate sau încurcate;

Se evita contactul cu apa, sauna, abur, piscina, solar primele 24 h. Se evita contactul cu orice demachiant cremos sau uleios. Păstrați zona ochilor curată permanent. Nu periați genele excesiv (recomand a se peria 1-2 ori/ zi). Nu aplicati mascara pe gene deoarece se vor deteriora. Evitați dormitul cu fata în perna.
Micropigmentarea este o procedură cosmetica prin care se injectează pigmenți sub piele pentru a crea un aspect de machiaj permanent sau semipermanent. Se poate folosi pentru a defini conturul sprâncenelor sau a buzelor, sau pentru a acoperi cicatrici sau pete.

Micropigmentarea este sigură dacă este efectuată de un specialist calificat, intr-un mediu steril. Cu toate acestea, exista întotdeauna riscuri asociate cu orice procedura invazivă. Este important sa discutați cu specialistul dumneavoastra despre toate riscurile sa va asigurați ca sunteți un candidat adecvat pentru procedura.

In general efectul durează între 1 și 5 ani.
Procedura poate fi ușor inconfortabila, dar de obicei nu este dureroasa. Înainte de procedura, se aplica o crema anestezica pentru a reduce disconfortul.
Este important sa urmați Instrucțiunile specialistului dumneavoastra cu privire la îngrijirea zonei pigmentate. Acestea pot include aplicarea unei creme cu antibiotic și evitarea expunerii la soare și apa timp de câteva zile sau săptămâni.
Persoanele cu anumite afectiuni ale pielii, cum ar fi eczema sau Psoriazisul, persoanele cu sistem imunitar slăbit, femeile însărcinate sau care alăptează le este contraindicata micropigmentarea.